Ieškoti šiame dienoraštyje

Privatumo politika

„MaldaisManoSirdies.blogspot.com“ supranta jūsų asmeninės informacijos apsaugos svarbą ir yra įsipareigojusi visada laikytis šios privatumo politikos, kad užtikrintų, jog jūsų asmeninė informacija būtų veiksmingai apsaugota.

Kokią asmeninę informaciją renkame

Daugeliu atvejų jūsų informacija apsiribos jūsų kontaktine informacija, įskaitant, bet neapsiribojant, jūsų vardą, el. pašto adresą ir vietą (miestą ir šalį).

Kada renkame asmeninę informaciją?

Mes renkame asmeninę informaciją, kai užpildote vieną ar visas formas, kurias rasite šiame tinklaraštyje.

Slapukų naudojimas

Šiame tinklaraštyje gali būti naudojami slapukai. Slapukas yra teksto dalis, kurią svetainė išsaugo jūsų naršyklėje, kad ta svetainė galėtų išsaugoti tam tikrą informaciją jūsų kompiuteryje, kad ją būtų galima gauti vėliau. Mes nenaudojame slapukų asmeninei informacijai apie jus rinkti. Nors galite sukonfigūruoti savo naršyklę nepriimti slapukų iš šio tinklaraščio, gali būti, kad kai kurios tinklaraščio funkcijos nebus pasiekiamos, kai slapukai nepriimami. „MaldaisManoSirdies.blogspot.com“ dirba su išorinėmis svetainėmis, siūlydamas produktus ir paslaugas. Šios išorinės svetainės naudoja slapukus, kad pateiktų skelbimus pagal jūsų naršymo internete istoriją.

Kaip tvarkome asmeninę informaciją

„MaldaisManoSirdies.blogspot.com“ įsipareigoja imtis visų pagrįstų veiksmų, kad užtikrintų, jog visa mūsų surinkta asmeninė informacija būtų tiksli, atnaujinta, išsami ir saugiai saugoma. Kai jūsų asmeninė informacija nebereikalinga tiems tikslams, kuriems „MaldaisManoSirdies.blogspot.com“ naudoja asmeninę informaciją, bus imtasi visų pagrįstų veiksmų, kad ši informacija būtų saugiai ištrinta.

Kaip bus naudojama jūsų asmeninė informacija?

„MaldaisManoSirdies.blogspot.com“ įsipareigoja rinkti jūsų asmeninę informaciją, kad praneštų apie naujus leidinius ir kai nuspręsite paaukoti. Mes laikome asmeninę informaciją, kurią renkame apie jus, konfidencialia ir neatskleisime tokios informacijos trečiosioms šalims, išskyrus atvejus, kai pagal įstatymus šis tinklaraštis privalo atskleisti jūsų informaciją.

Jūsų asmeninės informacijos taisymas

Praneškite mums, jei turite pagrindo manyti, kad mūsų turima asmeninė informacija apie jus yra neteisinga, neišsami arba pasenusi; Norėdami tai padaryti, atnaujinkite savo informaciją čia.

Klausimai

Jei turite klausimų dėl aukščiau pateiktų dalykų arba reikia daugiau informacijos apie „MaldaisManoSirdies.blogspot.com“ jūsų asmeninės informacijos rinkimą, naudojimą ir saugojimą, susisiekite su publicaciones.ace @ gmail.com

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Prašome palikti klausimą arba gerą ir konstruktyvų komentarą čia.